Úrslit frá HS stevnuni í gjár

Viðfestur er úrslitalistin frá svimjistevnuni í Havn í gjár, umframt úrslitafílur til hagtalsbrúk. Av frægastu úrslitum kunnu nevnast, at Turið S. Christiansen setti nýtt føroyskt juniormet í 200 bringu, við tíðini 2:41.42, og at suðuroyargenturnar Guðrun Mortensen, Tanja Skaalum, Erna Katrin Olsen og Helena Sævarsdóttir settu nýtt føroyskt juniormet í 4×50 frí, við tíðini 1:56.59. Óluva Jacobsen úr Ægir vann sær við tíðini 1:05.02 eina silvurnál í 100 frí, og Maria á Høvdanum úr sama felag eina bronsunál í 50 frí, við tíðini 35.84. Og hartil vann Lív Erlingsdóttir Eidesgaard sær eisini eina bronsunál í 50 frí, við tíðini 35.61.

CIMG2136

One thought on “Úrslit frá HS stevnuni í gjár”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.