Landsdystur millum Týskland og Bretland í næstu viku

Næsta vikuskifti 20. – 21. februar verður landsdystur í svimjing millum Týskland og Bretland, í býnum Swansea í Wales. Týska luttøka er hesuferð væl sterkari enn tá ið teir saman við bretum og italiumonnum skuldu kappast ímóti USA í desember, nú bæði Britta Steffen og Paul Biedermann luttaka, umframt aðrir góðir svimjarar sum evropameistararnir Jan Wolfgarten og Johannes Dietrich frá EM í Istanbul í desember. Bretarnir hava kanska ikki so øgiliga nógvar heimsprofilar á liðnum, út yvir Liam Tancock, Joanne Jackson og Rebecca Adlington; men sovorðnir landsdystir verða jú sum kunnugt líka nógv avgjørdir uppá breiddina av liðnum, sum uppá hvør sum vinnur hvørja einstaku kapping. Les SwimInfo.com

One thought on “Landsdystur millum Týskland og Bretland í næstu viku”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.