HM 2010 verður møguliga í einum telti?

SwimNews skrivar nú, at fundir hava verið millum FINA og Hayu prinsessu av Dubai, har hon hevur lovað at heimsmeistarastevnuna á stuttgeil kann vera har í Dubai sum ætlað, nú í desember 2010. Møguliga verður stóra høllin ikki klár, sum tey ætlaðu at byggja til bæði HM á stuttgeil í 2010 og HM á langgeil í 2013. Men tey hava sína egnu “plan B” klára, at í staðin hava heimsmeistarastevnuna í einum risastórum telti á havnarlagnum í Dubai, um ikki høllin verður kár.

The suggestion is that the meet this December could be held under a giant tented construction in the marina area of Dubai, with 5,000 seats overlooking a temporary pool, according to sources close to organising the marketing side of Dubai’s many sporting events. Pretty spectacular a tented affair would be too, no doubt.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.