GoSwim bjóðar nú videoanalysu yvir netið

Svimjisíðan GoSwim.tv bjóðar nú eina áhugaverda nýggja ‘sosiala tænastu’ kallað Upmygame.com, har svimjarar kunnu senda upp video av sínum svimjiteknikki, sum venjarar síðani kunnu gera viðmerkingar til og átekna við vinklum og líknandi. Tú kanst tekna teg annaðhvørt sum svimjari ella venjari, og har er so eitt gjald á $15 fyri hvørja evaluering av svimjarum, og okkurt slag av ‘credit’ til okkum venjarar. Eg síggi at har er okkurt tey kallað “Paid With Credits” á brúkaraflatuni aftanfyri, so til ber kanska at gjalda fyri eftirmeting, við at gera aðrar sjálvur. Tænastan sær rættiliga ambitiøs út, við tað at har ikki bara er gjørligt at velja ítróttin “swimming”, men eisini alt frá “running” og “curling”, til “Australian rules football” og “rock climbing”.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.