Steðga nú Lotte, sigur Wildeboer

Landsliðsvenjarin hjá Danmark, niðurlendski Paulus Wildeboer, er eitt sindur illur inn á Lotte Friis, nú hon brúkti tríggjar dagar uppá at taka ímóti heiðrinum sum “Årets Sportsnavn 2009”, heldur enn at vera á venjingarlegu í Suðurfrankaríki. Ekstra Bladet hevur tosað við báðar partar, og skilur at hon nú hevur fingið at vita (og skilur), at hetta altso verður síðstu ferð at hon fer at gera sovorðið, um hon vil hava tað optimala burtur úr sínari svimjikarrieru. “Jeg har flere gange talt med hende om, at hun skal være mere seriøs, men hun fortsætter bare med at løbe rundt som et fjols med journalister og gå til alle mulige kåringer, siger Paulus Wildeboer og opfordrer den danske stjerne til for fremtiden at servicere pressen med et månedligt pressemøde”. Les t.d. SwimNews.dk

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.