Biedermann skal nú á slankikur

Týski Paul Biedermann sigur við miðlar har suðuri, at hann noyðist at tapa seg eini 5-6 kilo, nú hann ikki longur kann svimja í superdrakt. Hann er avgjørt ikki av feitastu monnum, men tað samsvarar væl við tað vit annars hava sæð millum heimsstjørnurnar, at til dømis Stefan Nystrand í fjør royndi at gerast so vøddatungur sum gjørligt, og at onnur hava verið ógvuliga góð í hylinum, hóast tey týðiligvís ikki vóru serliga ‘trimmaði’. Heilt einfalt tí at draktirnar loyvdu meira vekt og fiti, uttan at tað gekk út yvir flótievni ella ‘streamline’. Biedermann vónar at tað ikki fer at ganga for nógv út yvir styrkina, at hann nú skal tapa seg so nógv, og er annars bara spenntur uppá at síggja, hvussu nær hann kann koma at sínum bestu tíðum aftur, nú uttan drakt. Og væntar so annars ikki at síggja nýggj heimsmet fyrr enn um nøkur ár. Les t.d. sueddeutsche.de

CIMG1408

(Biedermann millum føroyingar í Istanbul)

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.