Fyrrverandi OL-svimjarar gjørt ‘perfekta’ svimjidepilin á Mallorca

Bretsku Matthew O’Connor og James Parrack hildu at tað vóru verri enn so nóg nógvir ‘heitt-veðurs’ venjingardeplar í Evropa, og stovnaðu tí sín egna á Mallorca, kallaður “The Blue Water Elite Swim Training Centre (BEST Centre)“. Hann hevur verið opin síðani juli í 2009, og hevur síðani hevur longu havt vitjan av liðum úr 10 londum, ið hava notið “the ideal conditions to train and relax in a pure swimming environment”. Har er 50 metrar hylur við 10 geilum, bygdur av Astral sum eisini leverar hyljar til heimsmeistarastevnur hjá FINA. Vindeygu til at filma svimjararnar undir vatni, møguleiki at stytta til 25 metrar hyl, allastaðni 2 metra dýpi, 27 gradir heitt vatn árið runt, “Drag ‘n’ fly resistance machines”, og ríkiligt av beinplátum og pullboys at lána. Eitt “Shark Eye” undirvatnskamera at lána, eitt “swim specific” venjingarhøli, kaffi og ókeypis tráðleyst internet.

One thought on “Fyrrverandi OL-svimjarar gjørt ‘perfekta’ svimjidepilin á Mallorca”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.