Svimjing er ikki bara hædd og armtøk

Mest hugvekjandi avrik á EM í Istanbul var eftir mínum tykki, tá ið lutfalsliga lítli og (latum okkum bara viðganga tað…) tjúkki Johannes Dietrich vann 50 firvald, við nýggjum evropameistarastevnumeti á 22.07 sekund. Hann er ikki meira enn kanska 180 cm høgur, og ikki serliga góður til sjálva firvaldasvimjingina… men hinvegin heilt einstandandi teir fyrstu 15 metrarnar í starti og eftir vending, tá ið man hevur loyvi at svimja bara beinspark undir vatnskorpuni. Go go Super-Joe!

3 thoughts on “Svimjing er ikki bara hædd og armtøk”

  1. Á myndini her síggjast danski Jacob Andkjær og týski Johannes Dietrich, í semifinaluni. Andkjær endaði úti á geil 1 í finaluni, og Dietrich á bestu geil í miðjuni. Tað er Super-Joe til høgru 🙂

    CIMG1532

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.