Turkiskt sjónvarp vísir eisini innleiðandi riðlarnar

Um onkur sær TRT 3 í sínum sjónvarpi, so merkir “Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şamp. Elemeler” tað sama sum “European Short Course Swimming Championships. Qualification“, sum í løtuni stendur á skránni her. Tíðspunktið passar við at tað so er beinleiðis frá teimum innleiðandi riðlunum, og vit sóu eisini sjónvarpssendingina á stórskíggjum í høllini.

EM á TRT3

3 thoughts on “Turkiskt sjónvarp vísir eisini innleiðandi riðlarnar”

  1. Finalurnar standa í hasari skránni til at verða vístar klokkan 00:05 til 02:05, turkiska tíð, sum er klokkan 22:05 til 00:05 í Føroyum. Men tað má vera tí at eg ikki havi funnið røttu rás (enn), at tær ikki eisini verða sendar beinleiðis.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.