So er tað Istanbul

Shaila millum Garðarnar mátti tíverri melda avboð í dag; men hini fýra eru so komin norður og vestur í øllum góðum, saman við einum venjara, einum leiðara, einum fysioterapeuti og einum fjeppara. Tað leikaði annars hart á í dag, tá ið suðuroyingar ta einu løtuna lógu verðurfastir har suðuri, og tískil risikeraðu at ikki bara koma ov seint til flúgvaran í morgin árini, men eisini flúgvaran víðari til Istanbul úr Kastrup seinnapartin í morgin.

Men nú sær tað altso nøkulunda út. Landsliðssvimjararnir eru Kári J. á Høvdanum, Pauli Ø. Mohr, Mona Simonsen og Pál Joensen. Landsliðsvenjari er Jón Bjarnason, og fysioterapeutur Thurid Kjærbo. Ferðaleiðari er undirritaði Rókur í Jákupsstovu, og Øssur Mohr hevur so persónliga valt at taka ta langu leið til Turkalands, at stuðla soninum Paula. Upp tíðliga í morgin, avstað til evropameistarakappingina. Morgindagurin er reinur ferðadagur, men mikudagin sleppa vit at royna hylin, og hósdagin byrjar EM.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.