Lotte Friis setti heimsmet í 1500 frí

Lotte Friis kláraði sum ætlað at seta heimsmet í 1500 frí, á innanhýsis klub-kapping hjá Sigma í Birkerød. Lotte svam 15:28.65, har heimsmetið hjá amerikansku Kate Ziegler var 15:32.90, og er harvið fyrsti dani í nýggjari tíð sum hevur átt heimsmet í svimjing. Og tað enntá við eini flottari betring, á meira enn 4 sekund. Les til dømis her á svoem.dk og her á dr.dk.

One thought on “Lotte Friis setti heimsmet í 1500 frí”

  1. Citat SwimmingWorld Magazine: Friis checked in with a time of 15:28.65 to break Ziegler’s global standard of 15:32.90, giving Denmark its first world record in the post-World War era. Ragnhild Hveger is the last person to hold a world record for Denmark back in the 30s.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.