Danir leggja til merkis landsdystin millum Føroyar og Ísland

Danski parturin av simma.nu skrivar her

Færøerne vs. Island Dual Meet

På hjemmebanen i Torshavn udfordrer de færøske svømmere de islandske lørdag den 28. november kl. 16.00 – 18.00 (Dansk tid 17.00 – 19.00).

Mødet bliver transmitteret af Færøernes fjernsyn og streames på nettet.

Måske var det også en vej at gå i det sydlige Skandinavien?

Hvad med et dual meet i Malmø eller København mellem Danmark og Sverige?
Ideen er til fri afbenyttelse….

Se livetiming her – Livestreaming her


Teir hava eisini fingið danska venjaran Mads Claussen um koma við sínari meting um kappingina, sum venjari í Íslandi, ið forrestin eisini var í Føroyum og vandi SuSvim uppundir Oyggjaleikir í summar (tá ið Pál og Jón vóru á venjingarlegu í Calella):

Duel in the pool set med mine öjne:

Da stævnet er lagt lige för NJM og EKM tager ingen svömmere som er udtaget til disse stævner med og Island stiller derfor ikke i stærkeste opstilling.

Vores klart stærkeste kort er Jakob Johan Sveinsson som præsterede verdensklasse tiderne 2.07.7 og 58.9 I brystsvömning til islandske mesterskaber sidste weekend.

Til gengæld er det min klare fornemmelse at de svömmere som tager afsted er topmotiverede. Mange af de svömmere som er i gruppen har tidligere været på årgangslandshold men er nu ikke med længere. Jeg tror dette stævne vil give dem et stort löft. Jeg så I hvert fald mange glade og overraskede ansigter da holdet blev udnævnt söndag aften.

Jeg har en klar forventning om at se et islandsk hold som er 100% frisk på opgaven og de færöske svömmere skal svömme stærkt hvis de vil have en chance for at vinde!

Les www.simma.nu

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.