Hardy og Van Der Burgh vunnu World Cup 2009

Amerikanska Jessica Hardy og suðurafrikanski Cameron van der Burgh gjørdust tey bæði sum fingu flest toppúrslit á teimum fimm World Cup stevnunum, og harvið tey sum vunnu hvør sínar 100.000 dollarar, út yvir tað sum tey vunnu við at gerast nummar 1, 2 ella 3 á ymiskum stevnunum, og tær mongu ferðir 10.000 dollarar sum tey fingu fyri at seta hvørt heimsmet. Nummar tvey vórðu svenska Therese Alshammar og suðurafrikanski Roland Schoeman, sum tí vunnu hvør sínar 50.000 dollarar; og 30.000 dollarar fóru til niðurlendsku Hinkelien Schreuder og amerikanska Peter Marshall, fyri at gerast nummar 3 í samlaðu kappingini. Les til dømis her og her á www.fina.org.

One thought on “Hardy og Van Der Burgh vunnu World Cup 2009”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.