Lotte Friis ætlar sær undir heimsmetið í 800 frí

Danska Lotte Friis var á World Cup í Berlin bara 8 hundraðpartar frá heimsmetinum hjá italsku Alessia Filippi, og sigur tí sjálvsagt í samrøðu við SwimNews.dk, at hon ætlar sær undir heimsmetið á komandi EM í Istanbul í desember. Sum hon vælsagtans skal, um Filippi eisini luttekur í Istanbul. Annars áhugaverdar viðmerkingar hjá Friis, um sína luttøku í “Vild med Dans”:

Jeg er sikker på at det faktum at jeg i en periode har haft mulighed for også at fokusere på noget andet end svømning, er medvirkende til at jeg i endnu højere grad kan bevare fokus på, og være motiveret for, at svømme de næste mange år.

Endelig er der også en personlig tilfredstillelse i at vise alle de “kloge” trænere og sportsledere der dømte mig færdig pga. vild med dans, at hvis man udviser viljestyrke og selvdisciplin, kan man sagtens bevare sit sportslige fokus – selvom man i en periode også laver noget der også er sjovt.

Les her á SwimNews.dk

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.