Føroyingarnir komnir til Moskva

Jón Bjarnason skrivar her á svimjing.com, at teir fara at venja nú um einar 25 minuttir, at teir búgva saman við dønum, og at internetið er fínt og ókeypis á hotellinum. So har eru vónir fyri at frætta frá teimum, í leypi av tíðini í Moskva, um enn russar sjálvir ikki finna útav at koma við einum startlista. Pál skrivar á Facebook at ‘tað er kølið í Moscow’, og Jessica Hardy skrivaði á Twitter í dag at “Pool here has no signs in English! Walked in2 a stairway to roof instead of shower, oops! Have a Russian Trojan teammate here, so helpful!”. Verðin er av sonnum ‘sosial’ í dag 🙂

3 thoughts on “Føroyingarnir komnir til Moskva”

  1. Havi nú veri til tekniskan fund á russiskum.. 🙁
    Ikki eitt orð á enskum hehe.
    Men Djóni er nú skiftir út við Pál :o)
    Okur fara nú at royna matin, hylurin var fínur. Tær gomlu ommurnar í mannfólkaumklæðingarrúminum vóru sera fittar at vísa veg nú eingi ensk skelti vóru, sum Hardy skrivar 😉

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.