SwimmingWorld Magazine rósar Pál til skýggja

Størsta svimjiblað í heiminum, SwimmingWorld Magazine, hevur nú eisini lagt til merkis at Pál svam skjótt, á úttøkustevnuni í Klaksvík. Lat meg skunda mær at siga, at tippið kemur ikki higani frá mær, men kanska frá amerikanska venjaranum Chris deSantis, sum er óførur at fylgja við gongdini hjá Pál, á Facebook og aðra staðni.

Pal Joensen Shines at Meet in Faroe Islands

KLAKSVIK, Faroe Islands, November 3. PAL Joensen was at it once again at the Faroe Islands as he continues to put the tiny country on the swimming map. During a short course meters meet held in Klaksvik, Joensen competed in the 400 and 1500 freestyle events, while using the rest of the meet as a warm up and warm down since there is only one pool in the location.


Kelda: SwimmingWorld Magazine

3 thoughts on “SwimmingWorld Magazine rósar Pál til skýggja”

  1. Hmm, Sherlock her sá á Facebook, at deSantis spurdi Bjarnason um Pál svam bara 400 og 1500 max. Bjarnason svarar at ‘hitt var útsvimjing’. Og so er jú lætt at gita, at Klaksvík hevur bara éin hyl, sum nevnt verður í greinini á SwimmingWorld.

    Men hatta er jú bara mín teori 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.