Karina Ottosen við í Ironman á Hawaii

Føroyski triathleturin Karina Ottosen luttók í gjár á upprunaligu “Ironman” kappingini á Hawaii, har tey svimja umleið 3.8 kilometrar, súkkla umleið 180 kilometrar, og so renna eitt marathon. Hon hevur longu roynt hetta fyrr í ár, á Ironman UK í august, har hon við tíðini 10:06:41 gjørdist nr 4 av kvinnunum, og harvið kvalifiseraði seg til kappingina á Hawaii. Altso 10 tímar, 6 minuttir og 41 sekund (!).

One thought on “Karina Ottosen við í Ironman á Hawaii”

  1. Karina er gjøgnumførdi í tíðini 10:33.17, og gjørdist harvið nr 6 í bólkinum “25-29 Female Athletes”. Hon brúkti 1:03.28 um svimjingina, 5:47.29 um súkklingina, og síðani 3:36.21 um at renna eitt marathon.

    Hon hevur longu skrivað eina gjølla frágreiðing um túrin her á heimasíðuni hjá KTK 86, har tað millum annað stendur um svimjingina:

    Jeg har aldrig prøvet en svømmetur så forfærdelig som denne. Der var vaskemaskine og kamp igennem alle 3,8 km, det var virkelig ”survival of the fittest” fra start til slut! Så jeg synes ikke at det var nogen fantastisk oplevelse. Jeg havde endda regnet med at det værste ville være det utrolig salte vand, men det lagde jeg som sådan ikke mærke til når jeg først var i gang. Det gør bare at jeg er endnu mere tilfreds med en tid under 1 time.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.