Donsk svimjing slapp undan sparingunum hjá Team Danmark

Tíðindaskriv á heimasíðuni hjá Team Danmark:

14 specialforbund har i dag fået den triste besked, at de kan se frem til at få elitestøtten fra Team Danmark reduceret med 20 % eller mere i 2010. De 14 sportsgrene er: Atletik, automobilsport, basketball, bueskydning, motorsport, golf, gymnastik, ishockey, orienteringsløb, squash, tennis, triathlon, vandski og volleyball.

5 thoughts on “Donsk svimjing slapp undan sparingunum hjá Team Danmark”

  1. Altso eg skilji ikki danir.. Atletik fær ikki eitt bein at standa á í DK.
    Sjálvandi er tað gott at svimjingin sleppur undan, og takk til Lotte Friis fyri tað. Men Taekwondo og brydning.. no way at tað skal prioriterast fram um Atletik uppá nakran máta. Atletik kunnu øll fara til, Atletik hevur so ótrúliga nógv at bjóða uppá, og er tað synd at tað ikki riggar betur í Danmark… ja og Føroyum. Fá squash av hasum listanum.. puha

    1. Ja, atletikk og vandski á sama lista.. tað er fúl skomm. Sum hvissi ein ávísur harri í Leynum stovnar sersamband fyri vatnskutarar, og kemur á úrvalslistan á linju við flogbólt 😉

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.