Lurz og Okimoto vunnu World Cup í Keypmannahavn

Thomas_LurzTýski Thomas Lurz vann 10 km World Cup kappingina fyri menn í kanalunum rundt Christiansborg í morgun, og brasisla Poliana Okimoto kappingina fyri kvinnur. Danir siga “ikke overraskende” um Lurz, sum er imponerandi tá ið man hugsar um at Lurz var bara nøkur fá sekund framman fyri nummar tvey og trý, við tíðini 1:57.40, har bulgarski Petar Stoychev kláraði 1:57.43 og russiski Sergay Bolshakov 1:57.48. Danski OL-svimjarin Julie Hjorth-Hansen mátti gevast vegna kulda… sum má hava verið heldur ógvusligur, síðani at danski Martin Pedersen gavst longu eftir 2 km, av somu orsøk. Myndirnar eru av vinnarunum, við vælvild frá danska svimjisambandinum.

Poliana_Okimoto

3 thoughts on “Lurz og Okimoto vunnu World Cup í Keypmannahavn”

  1. Vinder hos herrerne blev Lasse Offersen, GTI, i tiden 23 minutter 45 sekunder. Nummer to blev Jacob Carstensen, West Swim Esbjerg/EliteSvøm Esbjerg, i tiden 24 minutter 15 sekunder. Tredjepladsen gik til Jacob Clement Nielsen, USG, i tiden 24 minutter 20 sekunder.

    Hos damerne blev det Louise Jansen, Allerød/Sigma, som vandt i den flotte tid 24 minutter. Næsthurtigste svømmer blev her Michelle Strandskov, ligeledes Sigma, i tiden 24 minutter 27 sekunder. Ind på tredjepladsen kom Ann Sophie Lønnberg, USG, i tiden 25 minutter 45 sekunder.

    Samlaði úrslitalistin kemur tíverri fyrst um nakrar dagar. Sí annars …
    http://www.svoem.dk/t2w_421.asp?art=ar&id=3459&tid=29%2D08%2D2009+17%3A42%3A17&filen=t2w_1.asp

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.