Sviar skipa fyri forkunnugari 5km kapping

Svenska svimjisambandið skipar tann 12. september fyri óoffisiellum svenskum meistaraheiti í 5 kilometra svimjing í 50 metra hyli. Tey hava tá tríggjar svimjarar á hvørjari geil, sum verða seedaðir eftir bestu tíð í 1500 metra frí. Tað sær út til at stevnan er bara fyri sviar, men sí allíkavæl innbjóðingina her, um tit halda sovorðið verða áhugavert.

2 thoughts on “Sviar skipa fyri forkunnugari 5km kapping”

  1. Torsdag aften kan tre færøske svømmere opleves i aktion, når Bernstorffsminde Efterskole har premiere på live-streaming. Det sker ved et lille lokalt stævne, hvor vi viser udvalgte løb. Stævnet starter klokken 19.30 færøsk tid (præcis) og varer cirka 1 time. Så kig forbi http://www.berns.dk i aften.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.