Pál 15.21.37 í 1500 frí

Pál Joensen hevur sum kunnugt verið eitt sindur sløjur her í seinastuni, og tað var tí ivasamt um hann yvirhøvur fór at royna seg í teimum 1500 frí, líka upp til dagin í gjár. Tá føldi hann seg tó so mikið frægan, at hann gav tí ein kjans í dag. Og tað gekk eisini hampuliga væl hjá Páli, fyrstu 3-400 metrarnar, til hann av álvara byrjaði at dragna, og endaði á eini tíð sum er næstan 20 sekund frá hansara bestu tíð. Ógvuliga ergeligt, tí tað hevði bara kravt eina tíð betri enn 1:00.70 at koma í finaluna, har besta tíð hjá Pál er 15:02.80. Pál endaði samanlagt á einum 17. plássi, av teimum 43 sum svumu, har hann sambært tilmeldingartíðini var styrkismettur at verða nummar 14.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.