Fraklendingar vilja ikki skifta til nýggja FINA listan

Tey ætla sær at halda seg til FINA listan frá 19. mai, sum loyvir t.d. Speedo LZR og TYR, men ikki Jaked J01 og Blueseventy. Og eru annars sambært SwimNews.com nokk so bersøgin um avgerðina hjá FINA, at loyva so gott sum øllum superdraktum við listanum frá 22. juni: “The French federation always works in the best interests of swimmers and swimming. As we know, for the past six months, FINA has been unable to reach a clear and ethical position on suits. The changes in direction, the lack of clarity is destabilising for athletes, teams and national federations.”

One thought on “Fraklendingar vilja ikki skifta til nýggja FINA listan”

 1. Baaahhh ;o)

  Okur vóru í 10 av 11 finalum í kvøld, okur fingu 11 heiðursmerkir, 3 OYL met og 5 føroysk met + 2 landsliðsmet í liðsvimjing.

  4 gull í mun til 3 fyrsta dag á Rhodos.
  3 silvur og 4 bronsu.

  Hetta var á pappírinum ikki okkara sterkasti dagur, so stuttligt verður í morgin 😉
  Góða nátt.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.