Esbjerg samskipar skúla og ítrótt frá framhaldsdeild til universitetsútbúgving

Áhugavert at lesa her á heimasíðuni hjá WestSwim, um hvussu Eliteidræt Esbjerg og Esbjerg Kommune hava fingið í lag útbúgving frá 7. flokki til lidna universitetsútbúgving, sum riggar uttan at tú skalt ganga uppá kompromis við ítróttin. Tey hava longu góðar royndir við skipanini í fólkaskúlanum og á universitetinum, og royna so nú eisini eina skipan í miðnámsskúlanum, har ítróttarfólkið millum annað hevur ein ‘buddy’ í klassanum, sum skrivar notat og samlar pappír og líknandi, tá ið ítróttartalentið er til venjing. Altso ein skipan har tey tillaga skúlagongdina hjá ítróttarfólkinum í annars heilt vanligum skúlaflokki, heldur enn at gera serligar ‘linjur’ til ítróttin.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.