Phelps 1:46.02 í 200 frí

Hetta er stevnumet og næstskjótasta tíð í heiminum í ár, aftanfyri teir 1:45.83 hjá kinesiska Zhang Lin.SwimmingWorld Magazine sigur, at “Phelps will not debut his new freestyle stroke, however, until the sprint events later in the meet” (sum verður í dag, leygardag). Men Jón Bjarnason úttalar í viðmerkingum her á svimjing.com, at “Phelps gav eitt hint til nýggja teknikkin hjá sær teir seinastu 5-6 metrarnar har hann var hart pressaður av Peter Vanderkaay. Phelps svam sum sviin Stefan Nystrand, heilt straktar armar, tað sá ikki pent út”. Og The New York Times sigur eisini at:

“Over the final 15 meters of the race, Phelps switched his stroke, using the more powerful straight-arm technique that he plans to use in the 50 and 100 freestyles, which he will swim this weekend. “A little tiny preview,” he said with a laugh. “I wanted to see if I could pick up my tempo a bit.”

So tað verður kanska sum vit spáddu í apríl mánaða 🙂

3 thoughts on “Phelps 1:46.02 í 200 frí”

  1. Ella tvs. bara Speedo LZR buksur. Michael Phelps er altso enn berur um yvirkroppin, sum gevur eina ávísa vón um at tað allíkavæl handlar um svimjaran eisini 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.