So eru svimjararnir testaðir

Rein Haljand og hjálparmaður hansara lendu tá ið ódnin var harðast í gjár, við viðmerking at “that was an interesting flight”. Suðuroyingarnir vórðu seinkaðir av Krambatanga í morgun, og komu tí ikki fram fyrr enn umleið 7 minuttir áðrenn testirnar byrjaðu. Men tað gekk tó fínt allíkavæl, og rímiliga eftir ætlanini, inntil Eyðbjørn sum tann síðsti var testaður kl 12.15 í dag. Nú sita teir báðir Haljand og hjálparmaðurin og klippa sundur og fyrireika, til eftirmetingarnar í morgin og ovurmorgin.

CIMG2929

CIMG2904

CIMG2915

CIMG2971

CIMG3111

3 thoughts on “So eru svimjararnir testaðir”

  1. Naaah, men eg eri í guss er størri enn hvat hann er;)
    Men hvat var tað við at ´orðið er sterkari enn svørið´??? damn;)

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.