Hvat við at fara niður at svimja ‘havsvimjing’ um Christiansborg?

Sum tit kunnu lesa her á heimasíðuni hjá Dansk Svømmeunion, so hava tey søkt um og fingið eina av teimum 14 World Cup kappingunum hjá FINA í ‘open water’ svimjing, at vera runt Christiansborg tann 29. august í ár. Har verður skipað fyri einum samstundis motiónstiltaki, har vit øll kunnu svimja eina rundu í kanalunum á 2 kilometrar, saman við teimum harðu hundunum sum síðani svimja 4 rundur afturat. Hetta er fyrstu ferð í 102 ára søguni hjá danska svimjisambandinum, at tey sleppa at hava eitt sovorðið altjóða tiltak, og tey vænta luttakarar frá einum 20-30 londum.


Vís størri kort

One thought on “Hvat við at fara niður at svimja ‘havsvimjing’ um Christiansborg?”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.