Nýtt heimsmet í 200 bringu hjá kvinnum

Kanadiska Annamay Pierse setti í gjár nýtt heimsmet í 200 bringu, við at svimja 2:17.50 á kanadisku stutthyljameistarastevnuni, har heimsmetið hjá avstralsku Leisel Jones frá Melbourne í 2003 var 2:17.75.

Her er eitt brot við Pierse frá OL í Beijing, har hon gjørdist nr 6 …Afturfyri at seta heimsmet nú, vann hon sjálvsagt gull á meistarastevnuni, umframt ein bil. Og so slapp hon at feira tað við champagnuspray á heiðursmerkjaskamlinum, har proppurin (sjálvsagt) reyk í hylin. Sum tey siga her í Lane 9 News, “Thankfully, the building was filled with plenty of swimmers as the cork wound up in the competition pool.”

One thought on “Nýtt heimsmet í 200 bringu hjá kvinnum”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.