Tíðindaskriv frá SSF: Talentlandsliðvenjing í svimjing

Svimjisambandið skipaði fyri talenlandsliðsvejing, seinasta vikuskifti í november. Úr øllum føroyum stevndu 29 svimjarar til Klaksvíkar, har tey høvdu tríggjar venjingar, fyrlestur við Lívar Nysted, ið greiddi frá hvussu ein menti sær sum einstaklingur og setti sær mál. Eisini var okkurt at stytta sær stundir við og var alt liðið í Atlantis bio, til eina hugnaliga løtu. Hesi 29 svimjarar vóru í aldrinum 11 til 16 ár og vóru 21 gentur og 8 dreingir úttiknir.Skipað talentarbeiðið
Henda venjingarlega var fyrsta stig í einum skipaðum unglingaarbeiðið hjá Svimjisambandinum og eru vónirnar stórar til hesi ættarliðini. Svimjisambandið fer í januar at leggja skrá og úttøkutreytr fram til øll landsliðini hjá sambandinum.

Liðið
Svimjararnir á venjingarleguni vóru, úr Ægir: Monika Biskopstø, Alvi Hjelm, Cecilia Eysturdal, Bjarni M. Petersen. Úr Reka: Turið Christiansen, Heðin L. Olsen. Úr Fuglafjarðar Svimjifelag: Hildur á Fløtti, Poula Ø. Mohr, Jóhanna Egholm, Jónfríð Hansen, Jóhann Heðinsson, Óluva Jacobsen, Jonna B. Thomsen. Úr Svimjifelagnum Flot: Astrid Foldarskarð, Birita Debes, Tróndur Olsen. Úr Havnar Svimjifelag: Bjørg Seloy, Dagmar M. Winther, Guðrun H. Jacobsen, Kristina Eliasen, Annika S. Olsen, Magnus Jákupsson, Ólavur S. Petersen. Úr Suðuroya Svimjifelag: Helena Strøm Sævarsdóttir, Katarina S. Lamhauge, Jón Hofgaard, Sára Müller, Tanja Skaalum, Guðrun Mortensen. Venjarar vóru Jóhan Martin Poulsen og Rúni Gaardbo. Leiðari var Jórun Eið Johannsen.

Heilsan
Jon Hestoy
Svimjisamband Føroya

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.