Konstant afturúr, men fantastisk tíð

Eg vóni at fólk hava forstáilsi fyri hví akkurát hendan síðan er so illa dagførd, viðvíkjandi teksti, nú EM er í Rijeka. Eg havi persónliga úr at gera við skaffa okkum videoinnsløg og myndir higani, umframt at røkja ‘Team Leader’ uppgávurnar, og Bartal stríðist eisini við øllum møguligum øðrum átroðkandi har heima. Ætlaði at seta meg nú í morgun, men havi í rokinum í morgun gloymt annan streymkaðalin til telduna, tí hann varð brúktur til at løða fototólið við í nátt. Og hin teldan liggur eisini á hotellinum, sum tað tekur 1-1½ tíma at koma aftur og fram til. Men nú havi eg sett við telduna hjá Bjarnasyni, meðan hann fyrireikar sínar svimjarar til kappingina í morgun, so kanska fái eg eitt sindur upp allíkavæl.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.