Hackett ynskir betri doping-kontrol

“We are being extremely naive to think we are catching the drug cheats in sport and that the net is closing when blood samples aren’t taken at a major meet like the Olympics.”. Hetta sigur Hackett, í sambandi við at hann eftir øllum at døma sjálvur varð dopingkannaður í sambandi við sítt silvurheiðursmerki í Beijing, meðan gullmerkjavinnarin Oussama Mellouli ikki var kannaður, hóast at hann júst var afturkomin frá ein 18 mánaðar dopingdóm. Lesið á foxsport.com.au og á swimnews.dk.

One thought on “Hackett ynskir betri doping-kontrol”

  1. Av teimun sum svumu 1500m og 400m var tað bert Pál sum var kannaður hesuferð!
    Men eg trúgvi ikki at teir fanga nakran uttan blóðroyndir.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.