Kanska var ein ‘musikkskúlaskipan’ eitt hugskot?

Havi skrivað eina ordans svadu her á flot.info, um Musikkskúlan, og um hvussu vit møguliga høvdu kunnað brúkt nakað líknandi í svimjing (/ítrótti). Eg havi tvær døtur sum ganga til bæði svimjing og tónleik, og haldi tað vera imponerandi hvussu nógv genturnar læra í Musikkskúlanum, í mun til ta nøgd av undirvísing tær fáa. Persónliga haldi eg at ‘loynidómurin’ er, at lærararnir eru væl kvalifiseraðir, og fáa løn og umstøður sum vaksin fólk kunnu liva við.

Her er tað dótturin sum spælir, og gev gætur at hon bara gongur til vanliga musikk-undirvísing 1 tíma um vikuna, umframt ‘orkestur’ eisini 1 tíma um vikuna. Hon hevur her spælt klarinett í 1½ ár, meini eg.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.