USA Swimming sett bann fyri heildraktum í yngri bólkunum

Sum tit kunnu lesa her í Washington Post, so bannar amerikanska svimjisambandið nú draktir sum eru longri enn til hálsin, knøini ella akslarnar á svimjarum á aldursbólkastevnum (12 ár og yngri). Yngru svimjararnir kunnu tó enn brúka heildraktir á senior stevnum; og hendan nýggja reglan fórbjóðar heldir ikki teimum stytru útgávunum av ‘superdraktunum’. Hugsanin hjá USA Swimming er at javnseta allar yngri svimjarar, so at svimjiúrslitið ikki verður ein spurningur um pengar. USA Swimming er fyrsta svimjisamband í heiminum, sum setur sovorðnar reglur í verk, meðan t.d. amerikanska college svimjisambandið NCAA nýliga hevur hevað sítt bann ímóti superdraktum. Les eisini SwimInfo.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.