Hollywood stjørnur skaffaðu milliónir til sjúk børn, við at gjøgnumføra eitt triathlon

Nautica Malibu Triathlon í Los Angeles er nokk tað triathlon sum tú skalt luttaka í, um tú vilt møta veruligum ‘celebrities’, og enntá hava møguliga at smyrja tey av. Í ár luttóku m.a. Jennifer Lopez, Matthew McConaughey og Anna Kournikova, og skaffaðu í hesum sambandi $950,000 til Children’s Hospital of Los Angeles. J-Lo brúkti 2 tímar, 23 minuttir og 38 sekund, um at svimja 800 metrar, súkkla 29 km og renna 6,4 km; men hon hevur gott nokk eisini nýliga átt tvíburðar.David Duchovny var við í fjør…

Her kann man hoyra J-Lo sjálva greiða frá triathlon venjingini, og annars finst venjingardagbókin eisini á netinum, við myndum og tílíkum.

One thought on “Hollywood stjørnur skaffaðu milliónir til sjúk børn, við at gjøgnumføra eitt triathlon”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.