Heimasíðan dagførd

Og fyri at siga tað akkurát sum tað er, so eri eg (Rókur) ikki 100% vísur í at tað gekk heilt væl, enn. Trúgvu gestirnir síggja onkran mun uppi í høgra horni beint nú, sum eg má royna at rætta uppá, og so má man líkasum royna alt hitt eisini. Og fráboðanir í telduposti rigga slettis ikki, av tí at tað mótulið ikki finst til hesa útgávu. Men hvat, heimasíðan koyrir enn 🙂

4 thoughts on “Heimasíðan dagførd”

  1. Har er okkurt ordiliga undarligt, við at núverandi brúkarar nú sleppa at stovna ‘bókasíður’ og ‘síður’, sum ikki er ætlanin. Faktiskt er bóka-mótulið eitt mótul sum eg slettis ikki havi aktiverað enn. Vinarliga ikki stovna sovorðnar síður, til at eg havi fingið loyst hetta her.

    1. Eg blívi við við at ivast í um tær skulu vera her ella ikki, men nú er so sløkt fyri teimum, eina tíð afturat 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.