Aqua Clinic 2008

Freistin var úti í gjár, at melda til árligu venjara- og leiðararáðstevnuna hjá danska svimjisambandinum, og eg síggi at eingin føroyingur hevur meldað seg til. Er hetta tí at eingin áhugi er fyri tiltakinum, ella er her bara talan um prioritering?

Persónliga haldi eg at skráin er eitt sindur tunn, tá ið man sær burtur frá høvuðsnavninum “Shannon Rollason, headcoach AIS swimming, en af verdens bedste svømmetrænere”. Mark Regan tosar tvær ferðir, ein leiðara fyri “Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik (CUR)” tosar um fráfall, og so verður fylt út við klassikarum sum Ricki Clausen, Flemming Poulsen, Michael Hinge og Kenneth Jay.

Men hevði tað ikki verið skeg, um ikki annað at farið niður at reypa? Ella er kanska okkurt annað og betri á skránni aðrastaðni?

3 thoughts on “Aqua Clinic 2008”

  1. at http://www.simma.nu

    Shannon Rollason, headcoach AIS swimming – och därmed en av världens mest intressanta simtränare – är huvudnumret när Dansk simning arrangerar årets Aqua Clinic den 12-14 september. Det finns några få platser kvar. Närmare världssimningen har du inte föreläsningsmässigt under 2008.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.