Mundi doyð av krabbamein, men vann nú OL í 10 km havsvimjing

Hálendski Maarten van der Weijden fekk sum 20 ára gamalur staðfest blóðkrabba, við lítlum kjansi at yvirliva. Fekk kemoterapi og stamcellu-transplantatión, lætnaði 13 kg, og kundi hvørki sita ella standa aftaná. Men nú vann hann so sum 27 ára gamalur kappingina í 10 km havsvimjing á olympisku leikum í Beijing… eina kapping sum sjálvur Grant Hackett sum kunnugt ikki kláraði at kvalifisera seg til, tá einaferð í mai mánaða. Lesið SwimNews og SwimInfo

One thought on “Mundi doyð av krabbamein, men vann nú OL í 10 km havsvimjing”

  1. Heilt erligt… vit hava fólk við fleirára royndum at svimja í sjógvi, og ongastaðni verður tað so hart sum her.

    Hvat við at fara ein túr, onkuntíð?

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.