Mirakul-innslagið hjá Phelps

Svimjarar, tit MUGU hyggja at hesum! Hetta er nevniliga mynd fyri mynd samanbering av hvussu Phelps og Čavić enda teir 100 firvald, sum Phelps vann við éinum hundraðparti. Legg til merkis, at Čavić velur at glíða allarseinasta partin inn til veggin, meðan Phelps velur at taka eitt seinasta, stutt tak. Ikki altíð rætta valið… men hesuferð riggaði tað 🙂

(Annars helt eg við Čavić. Man er væl hálvur serbi, nú)

3 thoughts on “Mirakul-innslagið hjá Phelps”

  1. Bara so tit vita tað… varð rættaður í gullsalinum hjá Reyðu Stjørnu, eftir at teir ikki høvdu skilt mítt Kavitj 🙂

  2. Tað sigur Phelps sjálvur var orsøkin til at hann vann, heldur enn Čavić:

    “He’s picking up his head, so it’s acting like a speed bump,” Phelps said, pointing to a picture of the finish. “So he’s coming up and then trying to lift his head before he touches the wall. … [Phelps’ head] is in a straight streamline. So that’s the difference in the race. If his head is down, he wins, hands-down wins the race.”

    Hyggið sjálvi her: http://sportsillustrated.cnn.com/multimedia/photo_gallery/0808/oly.phelps.sequence/content.5.html

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.