Orsaka svikaligu frásøgnirnar her

Eg havi verið eitt rættiliga upphongdur av ymiskum øðrum í seinastuni, og tað verður verri nú serliga í dag. Éitt er arbeiði, men hartil breyt eg eina stift-tonn seint fyrrakvøldið, sum eg so mátti fáa avgreitt eisini, áðrenn eg nú seinnapartin fari av landinum. Siti faktiskt og skrivi hetta her nú við følilsisleysari nøs og plágandi svangum búki.

Eg eri tíverri bókstaviliga “í luftini” tá ein tann størsta løtan í føroyskari svimjisøgu væntandi verður nú nakað eftir kl 16 í dag, men Bartal fer nokk at skriva okkurt fyri meg seinnapartin, og tit onnur eru eisini so hjartaliga vælkomin at skriva. Ansið bara eftir ikki at fara alt ov illa við føroyskum politikarum og tílíkum (hóast teir treingja til at vakna eftirhondina 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.