Elspa við til OL í Beijing?

Hesi tíðindi eru at lesa á www.svoem.dk í dag:

Spændingen omkring størrelsen på det danske OL-hold i svømning udløses også under DM. Inden mesterskaberne begynder i morgen, tirsdag, består holdet af syv svømmere. Det kan imidlertid nå op på i alt 11 svømmere. Fristen for at svømme tider hjem, der kan kvalificere holdkapper til OL udløber i dag, mandag, den 30. juni. FINA offentliggør den 1. eller 2. juli hvilke hold, der modtager de eftertragtede pladser. To danske holdkapper er i spil her. Damerne er rimeligt sikre på at opnå en plads i 4 x 200 m fri. De ligger nummer 15 på den specielle OL-rangliste. Herrerne derimod ligger på en 17. plads i 4 x 200 m fri. Der udtages kun 16 hold.

Altsoe… um danir skulu brúka eina kvinnustafett í 4 x 200 frí, og Elspa Mørkøre hevur bestu tilmeldingartíð í 200 frí

MEEN… Hon er ‘bara’ nr 16 á danska ranglistanum fyri árið í ár.

Livst so spyrst

10 thoughts on “Elspa við til OL í Beijing?”

 1. Gev gætur at eg einki veit, og væl kann hava yvirsæð okkurt. Haldi bara hatta sær óluksáliga áhugavert út. Og well, eg verði væl nógv klókari nú longu í morgin, tá Elspa svimur 200 frí, og tá ið FINA úttekur hasi liðini nú í morgin ella ovurmorgin.

 2. Jeanette Ottosen, Lotte Friis og Julie Hjorth-Hansen. Tær eru allar tríggjar í topp fimm á danska ranglistanum fyri bestu 200 frí svimjarar, so eftir er nokk mest sannlíkt bara éitt pláss, um ikki hinar skulu sparast til onkra aðra kapping á OL.

  http://www.svoem.dk/t2w_992.asp

  1. Ná ja, tað eisini. Eg veit ikki akkurát nær karantenan byrjar, men eg helt meg hava hoyrt at tað var frá umleið Oyggjaleikir. Og teir vóru jú um hesa tíð í fjør.

 3. Orsaka meg, hasin listin á svoem.dk má vera í so gamalur, tí sambært octoopen.dk hevur hon 4. bestu tíð, við eini tíð sum er rættiliga nógv betri enn tann sum svoem.dk listar upp. Eg viðfesti mynd til frásøgnina her.

  1. Gongur einki serligt hjá mær í dag… ella eisini er hetta eitt sindur innviklað.

   Handan styrkismetingin sum nummar fýra var á stuttbana, meðan hon á langbana er hon longri niðri á listanum.

   Sorry

 4. Á heimasíðuni http://www.westswim.dk

  Elspa satte stor pr i 200 fri og kom i finalen som nr 1 som kan blive meget spændende.
  Elspa kom også videre efter stor pr i 50 fly på 29.07, men blev afmeldt grundet fokus på 2 fri istedet.

 5. Nú er tað so 100% vist, sí http://www.svoem.dk

  Tað hevði ongan týdning um Elspa varð nr 1 ella 2 í 200 frí í gjár, tí tær báðar eyka úttiknu svumu slettis ikki. Og hon sum vann á Elspu slapp heldur ikki við.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.