FM 2008 skotið í gongd

Livetiming riggar OK, og svimjararnir svimja bara heilt skjótt. Jóhann Heðinsson úr Fuglafjarðar Svimjifelag hevur sett nýtt bólkamet í 50 frí við tíðini 30,14 sekund (tað er bólkur 3, dreingir føddir 1995-96). Vit leggja myndir upp her á Flickr tá ið tað yvirhøvur ber til.

2 thoughts on “FM 2008 skotið í gongd”

  1. Eg haldi, at tú tekur munnin ov fullan, tá tú sigur, at LiveTiming riggar OK, tí summar kappingar síggja vit slett ikki, tí at talvan fyrstir…..t.d. stendur talvan enn á kappingini 4×100 frí hjá kvinnum (í øllum førum hjá mær), og kappingina 200m rygg hjá monnum slapp eg heldur ikki at síggja…..og nógv útslit mangla. Kunnu tit einki gera við hetta? Tað er torført at koma ordiliga í stemningin, tá man ikki ordiliga kann fylgja við 😉

    1. Vit báðir Jón Brian brúka LiveTiming til at fylgja við tíðunum, og tað hevur so riggað fínt allan hendan finalupartin. Skilji ikki hví tað ikki skuldi rigga líka væl í DK, tí livetiming-servarin er væl onkunstaðni í DK.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.