Rættaður startlisti til FM 2008

Viðfestur er rættaður startlisti til Føroysku Meistarastevnuna 2008. Feløgini verða biðin um at eftirkanna hann væl og virðiliga og senda møguligar rættingar til Svend Åge skjótast gjørligt, tí tað verður ov seint á tekniska fundinum í morgin.

3 thoughts on “Rættaður startlisti til FM 2008”

  1. Einki er sum at vera í Gundadali til FM, men tá man nú ikki er heima í Føroyum, so má man taka til takkar við LiveTiming 😉 Tað verður spennandi at sleppa at fylgja við álíkavæl! 🙂 Eg gangi út frá, at innleiðandi svimjingin um morgunin eisini verður víst á LiveTiming, ella hvat?

    Annars góða eydnu til tykkum øll, sum skulu svimja í vikuskiftinum! Ein serlig heilsan fer til allar HS-svimjararnar! 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.