Stór gøla, Hackett er feitur

Éitt er at hann ikki kláraði at svimja við teimum 10 skjótastu á heimsmeistarastevnuni í 10 km havsvimjing seinasta sunnudag, og enntá varð kolldømdur fyri at órógva ein annan svimjara, og harvið misti kjansin fyri at luttaka í havsvimjing á OL. Men tá ið hann hartil kom upp og sá út sum ein hálvfeitur mastersvimjari; var rok í Avstralia. So mikið, at hann mátti stilla upp til ‘photoshoot’ í svimjibuksum í Melbourne nakrar dagar seinni.

Offisiella søgan er at hann hevði drukkið nógv vatn áðrenn kappingina, og at man hartil bólnar upp av at svimja 10 km í sjógvi. At hann kanska ikki var heilt ‘på toppen’ eftir at bæði vera bukaður av í svimjingini, og síðani kolldømdur. Og at hann ongantíð hevur verið av klænastu monnum. Og so framvegis. Pál, um løtan nakrantíð var har, so er hon har nokk nú 🙂

Bloggan hjá Grant Hackett er vist nokk her, men hann hevur einki skrivað síðani 2. apríl.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.