Jón og Petur Heðin fyribils landsliðsvenjarar

Sum tit eisini nú kunnu lesa í viðmerkingunum til tíðindini um at landsliðsvenjarin er farin frá, so hevur Svimjisambandið sett teir báðar Petur Heðin á Fløtti og Jón Bjarnason til fyribils at taka sær av landsliðnum, “til onnur loysn er funnin”.

3 thoughts on “Jón og Petur Heðin fyribils landsliðsvenjarar”

  1. Skeg hatta har við “til onnur loysn er funnin”, tí beint her og nú dugi eg persónliga ikki at síggja nakra betri loysn. Vit tosa um HM og EM og NJM, har tað fyrst og fremst (fyri ikki at viðganga ‘bara’ 🙂 eru svimjarar hjá teimum báðum sum fara við, og talan er harvið um at svimjararnir fáa sínar egnu, dugnaligu venjarar við. Hartil hava teir báðir landsliðsroyndir, ‘på godt og ondt’.

  2. Ja eg vil verða tann fyrsti sum ynskir Petur Heðin tillukku við nýggja starvinum sum venjari fyri Fótbóltslandsliðið. Tað kom óvart á meg má eg ásanna ;-)~
    Hilmar Jan er altso fínur tá ið hann roynur at verða stuttligur, men hann er kanska minst líka stuttligur tá ið tað er óbevíst hehe

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.