Mads Glæsner sjúkur við smittandi livrabruna

Haldi tað eitur so, “hepatitis A” ella “smitsom leverbetændelse”. Danski langteinarin er mest sannlíkt smittaður av kantinumati á venjingarmiðdeplinum í Flagstaff, USA, har hann júst hevur verið á hæddarlegu. Hann kann tí ikki luttaka á komandi EM, men hevur enn góðar vónir fyri OL. Lesið her í Ekstra Bladet.

One thought on “Mads Glæsner sjúkur við smittandi livrabruna”

  1. Tað er nakað verri lort. Løgi at hann er so optimistiskur um OL? Tað tekur altso eina góða løtu at fáa smittuna úr aftur kroppinum(blíva imunur), 6-9 mánaðir uttan ov tunga venjing, tað hevur hann sum langteinari ikki ráð til. Hepatitis A er lukkuvís ikki ein kronisk sjúka, men tann tíðin tað tekur at blíva frískur aftur, er ein sera tung tíð. Mangan er ein avmaktaður uttan at hava gjørt nakað. Morgunvenjing og hepatitis A er ikki ein góð blanding 🙁
    Góðan betring Mads, vónandi kemur tú skjótt fyri teg aftur. Og vónandi er “kronisk” troyttheit ikki nakað tú skal berjast við alt ov leingi.
    Gott at okkara svimjarir hava vaccinera seg 😮

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.