Startlistin til Ægir stevnuna klárur

Ægir stevna verður sum kunnugt nú í vikuskiftinum, og viðfestur her er so startlistin til kappingina. Tað sær út til at hava verið eitt vælvalt val at hava masters kapping eisini á skránni, tí har eru fleiri áhugaverd nøvn á listanum sum vit annars ikki hava sæð svomið í áravís. Nøvn sum Tóra við Keldu, Jan Gardar og Símun Akursmørk.

Johan Martin minnir annars á, at einans ein riðil verður í 800 frí, og at luttakararnir út yvir teir 6 fremstu tí ikki sleppa at svimja, uttan so at onkur av teimum 6 fremstu melda frá. Har er eisini onkur áhugaverd eyka kapping sett inn, har t.d. Pauli Ø. Mohr “ætlar at royna at gera sítt bragd í 50 m. frí betri frá kappingini í Havn herfyri”.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.