Upprudding á svimjing.com

Ein nýggj og spennandi útgáva er á veg av heimasíðuskipanini Drupal, sum vit brúka her á svimjing.com. Tað er altíð lættast at dagføra um man er so nær standard útgávuni sum gjørligt, og eg havi tí loyvt mær at steingja fyri teimum eyka funkum sum vit allíkavæl ikki brúktu serliga nógv. Nevniliga skipanin við teldupostlistum, umframt møguleikan at senda inn tilfar gjøgnum teldupost.

Hetta eru funkur sum liggja uttan fyri standard Drupal, og sum mennararnir av teimum tí skulu dagføra til nýggjastu útgávu, eftir at hon er offisielt útkomin. Tað vísir seg altíð at taka rættiliga tíð (vurderi einar 3 mánaðir); og eg haldi tað tí vera líka lætt at sløkkja fyri teimum, tá ið vit allíkavæl ikki brúka tær. Skuldi tørvurin víst seg seinni, so ber til at leggja tað inn aftur.

Annars vísir tað seg at hatta við at senda inn í telduposti ikki er so neyðugt sum vit kanska hildu. Fleiri og fleiri fartelefonir hava jú internet, og tá er tað lættari bara at fara beint á svimjing.com og skriva, enn at skula gera okkurt heilt ørvísi í sínum teldupost-forriti. Og hitt við teldupostlistum, well tað var altíð ein rættiliga nørdut loysn 🙂

Sigið endiliga frá um okkurt ikki riggar sum ætlað. Hesar avmarkingar burdu yvirhøvur ikki ávirka restina av skipanini; men man veit jú ongantíð við teldum.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.