89 luttakarar tilsamans á NJM 2007

Sum tit eisini kunnu lesa her á serligu heimasíðuna fyri NJM 2007, so verða tað 45 gentur og 44 dreingir sum fara at kappast á Norðurlendsku JuniorMeistarastevnuni í Tórshavn, 1. til 2. desember 2007. Freistin fyri endarligar tilmeldingar er nú leygardagin 24. november, og vit fyrireikarar fara so eftirfylgjandi at royna at fáa startlistarnar út sum skjótast.

Tað gongur fínt við fyrireikingum, um enn man (tvs. eg 🙂 konstant stúrir fyri at okkurt er gloymt. Flestu útlendingar fara at búgva og eta á Kerjalon, og koyra so við bussum aftur og fram til høllina. Fyrireiking av høllini gongur eftir øllum at døma sum ætlað, og alt hatta við WinGrodan og LiveTiming er eisini undir kontrol. Fólk er sett av til at taka video og myndir, og vit fara so at royna at halda serligu NJM-heimasíðuna støðugt dagførda í leypi av vikuskiftinum.

So er bara at vóna at øll tit onnur eisini stuðla okkum væl, sum ikki longu eru lokkað til at taka sær av onkrari uppgávu. Vit (tvs. eg 🙂 síggja gjarna at so nógv fólk sum yvirhøvur gjørligt koma niðan í høllina at hyggja, til at skapa stemning og heppa á okkara mongu føroysku luttakarar, harav onkur enntá hevur heiðursmerkjamøguleikar av fínasta slag.

Komið niðan og hyggið, tí tað verður kanska leingi til vit aftur hava sama møguleika at vinna gull 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.