Bo Jacobsen dregur saman um DKM

Hann rósar her Elspu Mørkøre sum partur av eini “meget lovende kvartet for fremtiden, der også viste stor alsidighed i disciplinerne”. Á swim.dk leggja tey upp til viðmerkingar til greinina her, men har er so eingin komin enn.

One thought on “Bo Jacobsen dregur saman um DKM”

 1. Ja eg sá tað sum Bo skrivaði, og eg haldi meg vita hvat hann meinar tá ið hann sigur “meget lovende kvartet for fremtiden

  Ein skal væl ikki vera eitt geni fyri at rokna tað út !

  Onkur eigur kanska at svara honum, at tær forbetringar Elspa hevur gjørt eru væl ganska so forvantaðar, og ikki ein 1/100 ov nógv um okur hugsa um hvar í hon kemur frá. Hevði P.H.á F. eitt komplex sum Svømmestadion Danmark at “hugna” sær í, ja so sá heilt ørvísi út.

  Frá 16m til 50m hyl er ein verð á muni. Og ein kann bert biða til tær hægru maktirnar um at onkur folkavaldur fær eyguni upp fyri einstaklingaítrótti, og gloymir fótbóltin við sínum kempuhøllum og stadions eina løtu. Peningurin kann nýtast so ótrúliga nógv betur um ein hevur altjóða lutøku í huga.

  Okur mugu hava ein 50m hyl NÚ!

   

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.