flot.info skift ham

Heimasíðan hjá Svimjifelagnum FLOT er nú skift út, frá gomlu Joomla heimasíðuskipanina til eina meira einfalda blogg-skipan av slagnum WordPress. Hin gamla var heilt einfalt ov tung at dansa við hjá okkum fáu sum skrivaðu, og eftir øllum at døma ómøgulig hjá øðrum FLOT-fólki at læra at skriva á.

Skiftið merkir eisini at flot.info nú verður ein meira rein FLOT heimasíða, sum skrivar og reypar um síni egnu. Vit fyrisitarar høvdu rótað okkum út í at skriva bæði fyri FLOT og føroyska svimjing annars, og fingu tí til tíðir ábreiðslur fyri ikki at velja síðu. Avleiðingin varð tí at vit stovnaðu svimjing.com til okkum øll, og nú lata flot.info verða fjepparasíðu hjá FLOT.

Nýggja flot.info er ein einfaldari heimasíðuskipan, sum tó er sterkari tá ið tað kemur til at kunna posta skjótt á síðuna, gjøgnum teldupost ella við fartelefonum. Sjálvur havi eg júst (endiliga) keypt mær eina grúðiliga fína mms-telefon, og væntandi verður tað tí mest sovorðið sum man fer at síggja á flot.info. Myndir og video frá svimjistevnum, í tann mun sum vit hava nakað at reypa um.

Um nakar skuldi saknað gomlu FLOT-heimasíðuna, so liggur hon nú á http://gamla.flot.info/

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.