Skráin til Aqua Clinic 2007 klár

Tiltikni amerikanski venjarin Richard Quick er høvuðsnavn á árligu donsku svimjiráðstevnuni, sum í ár verður eitt sindur seinni enn vanligt, 21. til 23. september, í Idrættens Hus í Brøndby. Onnur áhugaverd nøvn eru eisini á skránni, og tey hava enntá klárað at fingið prísin eitt sindur niður.

Tiltakið kostar nú 3100 kr fyri vikuskifti við innivist, um man kann finna seg í at búgva á tvey-mans-kamari. Hini nøvnini eru til dømis ársins venjari í Noregi, Stig Leganger Hansen, sum til dagliga venur bringusvimjaran Alexander Dale Oen í Bergen. Danski landsliðsvenjarin Mark Reagan, og ársins venjarar 2006 í Danmark, Bo Jacobsen og Flemming Poulsen. Hartil ein ein áhugaverd røð av fyrilestrum um okkurt konsept tey kalla ATK.

Eg havi her nevnt skránna fyri svimjivenjarar, men har er eisini ein serstøk skrá til leiðarar og instruktørar (tað eru venjarar at børnum í ‘svimjiskúlanum’). Sí viðfestu PowerPoint-framløgu, ella her á svoem.dk.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.